100% verkocht

Al onze appartementen zijn verkocht. Klik voor meer info.

Scroll down

Concept Bigardis

Residentie Bigardis omvat 7 kwaliteitsvolle 2-slaapkamerappartementen met een uitzonderlijke hoge afwerkingsgraad. In de kelder bevinden zich 8 parkeerplaatsen en privébergingen.

Achtergelegen landelijk terrein met private dreef

De uitzonderlijke ligging van deze residentie combineert het beste van twee werelden: een schitterende ligging op een achtergelegen landelijk terrein met private dreef én op wandelafstand van het handelscentrum met alle voorzieningen.

Dankzij de tijdloze architectuur en de topligging is uw aankoop in Residentie Bigardis een ideale investering, met een bijzonder interessant meerwaardepotentieel.

De nieuwbouw Residentie Bigardis is in veel opzichten uitzonderlijk te noemen. Naast tijdloze architectuur en het open karakter van het gebouw geniet u zonder meer van een optimaal wooncomfort. De talrijke en grote raampartijen verzekeren een maximale lichtinval. De ruime zuidelijke woonterrassen zorgen voor een exclusief buitengevoel.

Om u een klaar en duidelijk beeld te geven van onze voortreffelijke prijs-kwaliteitsverhouding hebben we de bouwtechnische beschrijving van de materialen en werken die in de totaalprijs zijn inbegrepen, samengevat in het lastenboek met een beknopt bestek van de werken.

Goede architectuur maakt iedereen gelukkig.

Meer info?

De architectuur

Residentie Bigardis is een kleinschalig hedendaags project met 7 wooneenheden dat vrijstaand en centraal gebouwd wordt in een rustige, groene zone.

De terrassen zijn ZO en ZW gericht en bieden plaats aan een ruime tafel- en zithoek. In de kelder zijn er o.a. 5 parkeerplaatsen en 2 garages, een privékelder voor elke wooneenheid én een gezamenlijke fietsenstalling. Bovengronds zijn er nog 7 parkeerplaatsen voorzien voor een tweede wagen of voor bezoekers.

Een ideale woongelegenheid midden in het groen

Grote raampartijen brengen overvloedig daglicht binnen in de wooneenheden en geven rondom een doorkijkgevoel naar de woonterrassen en de groene omgeving. De architecten van A-projects hebben geopteerd voor een eenvoudige, strakke architectuur, waarbij het energiezuinige en het onderhoudsarme karakter van het gebouw centraal staat.

Het architectenteam A-Projects streeft naar architecturale meerwaarde door duurzame materialen te gebruiken, en zonder de functionaliteit van het gebouw, de omgeving en de oriëntatie uit het oog te verliezen.

×

AL ONZE APPARTEMENTEN ZIJN VERKOCHT!

Vul uw gegevens in om op de hoogte te blijven van onze toekomstige projecten.