100% verkocht

Al onze appartementen zijn verkocht. Klik voor meer info.

Retourner

Concept Main Image 1

Achtergelegen landelijk terrein met private dreef

De uitzonderlijke ligging van deze residentie combineert het beste van twee werelden: een schitterende ligging op een achtergelegen landelijk terrein met private dreef én op wandelafstand van het handelscentrum met alle voorzieningen.

Dankzij de tijdloze architectuur en de topligging is uw aankoop in Residentie Bigardis een ideale investering, met een bijzonder interessant meerwaardepotentieel.

De nieuwbouw Residentie Bigardis is in veel opzichten uitzonderlijk te noemen. Naast tijdloze architectuur en het open karakter van het gebouw geniet u zonder meer van een optimaal wooncomfort. De talrijke en grote raampartijen verzekeren een maximale lichtinval. De ruime zuidelijke woonterrassen zorgen voor een exclusief buitengevoel.

Om u een klaar en duidelijk beeld te geven van onze voortreffelijke prijs-kwaliteitsverhouding hebben we de bouwtechnische beschrijving van de materialen en werken die in de totaalprijs zijn inbegrepen, samengevat in het lastenboek met een beknopt bestek van de werken.

×

AL ONZE APPARTEMENTEN ZIJN VERKOCHT!

Vul uw gegevens in om op de hoogte te blijven van onze toekomstige projecten.